logo
  • Home
  • Afhaal
  • Menus
  • Sfeerfoto's
  • Contact
À la carte Degustatiemenu Rouwmaaltijd Verjaardagsmenu Feestmenu’s Kinderkaart Seizoensmenu

À la carte

VOORGERECHTEN
(als hoofdschotel + €8)

- Ravioli met grijze garnalen, kokkels en gerookte paling 19,00
- Velouté van witte asperges, zalm, parelcouscous 20,00
- Gebakken ganzelever met tarte tatin zoet zuur 22,00
- Duo van kaas en garnaalkroket op slaatje 16,00
- Kikkerbilletjes gebakken in lookboter met fijne kruiden 18,00
SOEP

- Romig soepje van witte en groene asperges en St.-Jakobsvrucht 12,00
SALADES
(als voorgerecht - €5)

- Seizoensalade met scampi, garnalen en champignons 23,00
- Salademix met Breydelhamkroketjes en Ganda ham 23,00
HOOFDSCHOTELS

- Rivierpaling in kruidenroom, frietjes 31,00
- Schartongfilet, provençale, rosti gevuld met groenten en krieltjes 29,00
- Visgrill ’t Stramien met groenteslaatje en frietjes 31,00
- Spies van scampi, fijne groenten en tomaat 27,00
- Gevulde ontbeende kwartel, groenten, aspergegratin 31,00
- Runderfilet in kruidige roomsaus, groenteslaatje, friet 27,00
- Vleesgrill ’t Stramien met groenteslaatje en frietjes 31,00
- Lamsfilet, lamsjus met sjalotten en thijm, groentjes 31,00
NAGERECHTEN

- Sabayon geparfumeerd met Grand Marnier 10,00
- Chocolademoelleux 10,00
- Sorbet met verse vruchten 10,00
- Crème brûlée 10,00
- Dessertbord ’t Stramien 12,00

Graag houden wij rekening met uw speciale wensen, eventuele diëten en allergieën. De chef heeft overal een smakelijke oplossing voor.

De samenstelling van onze gerechten kan veranderen.

Degustatiemenu (mei - juni)

Welkombordje
Kroketje van inktvis, gebakken vruchten zoet-zuur
Duo van parelhoenfilet en gambas, gerookt spek, spinazieroom
Sorbet van paprika en aardbei
Zeebaars met asperges, gebakken appel, bulgur

OF

Kalfsfilet met dragon, groene asperges, aardappelkoek
Tiramisu ijsroom met merinque
Mokka met versnaperingen

€ 53 per persoon
of
€ 69 met aangepaste wijnen

Degustatiemenu (juli - augustus)

Welkombordje
Tartaar van zalm, dille, tzatziki, couscous
Burger van zeebarbeel, rivierkreeftjes, garnalen, sausje van zoete aardappel
Frisse pasta met St.-Jakobsvrucht
Pladijs met groene kruiden, zeevruchten, prei

OF

Filet van blauw-wit, blinis van groenten, stroaardappelen
Mini charlotte met framboos en
griekse yoghurt
Mokka met versnaperingen

€ 53 per persoon
of
€ 69 met aangepaste wijnen

DEZE MENU KAN OOK AFGEHAALD WORDEN

Rouwmaaltijd

Groenteroomsoep
OF
Tomatensoep
OF
Aspergesoep
OF
Champignonsoep
OF
Bloemkoolsoep
Kalkoenfilet
OF
Parelhoenfilet
OF
Varkenshaasje
OF
Chateaubriand +€ 4 met groenten en kroketten
Biscuitgebakje met koffie

€ 25 per persoon

Aperitief:
Porto/martini € 5
Glas cava € 5
Fruitsap € 2.50

Dranken bij maaltijd:
wijn € 5/glas € 25/fles
Frisdranken € 2.50

 

BROODMAALTIJD
Belegde broodjes: hesp – kaas – preparé + koffie: 15 € per persoon
Belegde broodjes: hesp – kaas – preparé + soep: 15 € per persoon
Stuk taart + koffie: 6 € per persoon

Verjaardagsmenu "30" (26, 27 en 28 augustus)

Sprankelend aperitief met welkombordje
Tartaar van verse zalm, foreleitjes, limoen
Heldere vissoep met scampi
Zeebaars met rookworst, taboulé, pompoen
Sorbet van aardbei en Pasoa
Varkenssteak met pistachenoten, zomers groententaartje, gentse mosterd
Panna cotta met mango en cocos, oreo en chocoladeparfait
Mokka met versnaperingen

Ter gelegenheid van onze 30ste verjaardag bieden wij u onze verjaardagsmenu aan voor de prijs van

€ 62 per persoon

 

Aperitief, wijn en koffie worden door ons aangeboden.

Keuzemenu 1 (2022)

Glas cava met welkomhapjes
- Soep van asperges en courgettes
- Tomatenroomsoep met kipstukjes
- Bloemkoolroomsoep met gekruide croutons
- Witloofsoep met spekjes
- Gegrilde zalmfilet met champignons, pasta en gerookte zalm
- Souflee van pastinaak met scampi en blackwellroom
- Schelvishaasje in kruidenkorst op gegrilde tomaat en peterselieroom
- Licht gemarineerd varkenshaasje, wijnsaus, groentetaart en aardappelspies
- Eendenborst met portsaus, groenteassortiment en gratinaardappel
- Kalfsfilet met zachte peper, groentjes en aardappelnootjes +€4
- IJslam of ijstaart met vers fruit
- Crème brulée op ambachtelijke wijze
- Flan met ananas, biscuits roses, witte chocolademousse
- Mokka met versnaperingen

€ 50 per persoon (menu, aperitief, koffie, water en aangepaste wijnen)

Gelieve één menu samen te stellen voor het ganse gezelschap en op voorhand door te geven.

Keuzemenu 2 (2022)

Glas cava met welkomhapjes
- Pompoenroomsoep met bieslook
- Soepje van kervel en spinazie
- Kippensoep met garnalen op oosterse wijze
- Snoekbaarsfilet op groentjes, gerookte forel, sabayonroom
- Gebakken schartongfilets met paella, sausje van zongedroogde tomaten
- Kabeljauwfilet in witte wijnsaus, fijne groenten en gandahamsnippers
- Sorbet
- Parelhoenfilet met hollandse kruidenroom, groenteweelde en rosti
- Gevulde ontbeende kwartel met bruine Leffe, groentewaaier, aardappelmatje
- Chateaubriand forestière, groentegezelschap en aardappelkroketjes +€4
- Fijnproeverstrio van zoetigheden
- Kriekentaart met vanillesaus en ijsroom
- IJssouflee van melkchocolade en baileys
- Mokka met versnaperingen

€ 55 per persoon (menu, aperitief, koffie, water en aangepaste wijnen)

Gelieve één menu samen te stellen voor het ganse gezelschap en op voorhand door te geven.

Kinderkaart

  • Tomatensoep € 3,00
  • Kaaskroketten € 6,00 met frietjes € 8,00
  • Garnaalkroketten € 7,00 met frietjes € 9,00
  • Hamburger met appelmoes of sla en frietjes € 7,00
  • Vol au vent met frietjes € 7,00
  • Kippenboutjes met appelmoes of sla en frietjes € 7,00
  • Biefstuk met saus naar keuze, appelmoes of sla en frietjes € 10,00
  • Lasagne € 8,00
  • Kinderijsje € 4,00

Zomermenu (23 juni – 19 september)

Welkombordje
Gegrilde tomaat met scampi, pasta, gerookte zalm

of

Hartig gebakje met spek, kip, zongedroogde tomaat
Zonnevis met duvel, gebakken zomergroenten, rosti

of

Eendenborst met appelbeignet, acaciahoning, witloof
Pastel de nata, chocoladeroomijs, caramelmilkshake

met koffie of thee

OF

Irish Coffee

€ 40 per persoon
(dit menu wordt enkel per tafel geserveerd)

DEZE MENU KAN OOK AFGEHAALD WORDEN

reserveren
T 051 63 59 01 of
  • 051 63 59 01
  • 9800 Deinze
  • Tieltsesteenweg 29
  • Restaurant ’t Stramien
Copyright © 2022 Restaurant ’t Stramien