logo
  • Home
  • Afhaal
  • Menus
  • Sfeerfoto's
  • Contact
À la carte Degustatiemenu Seizoensmenu Paasmenu Rouwmaaltijd Kinderkaart Feestmenu’s

À la carte

VOORGERECHTEN
(als hoofdschotel + €8)

- Rundscarpaccio met slaatje en croutons 20,00
- Visserspakketje in bladerdeeg in garnalenroom 20,00
- Gebakken ganzelever met tarte tatin zoet zuur 23,00
- Duo van kaas en garnaalkroket op slaatje 16,00
- Kikkerbilletjes gebakken in lookboter met fijne kruiden 19,00
SOEP

- Bisque met rivierkreeftjes geparfumeerd met cognac 12,00
SALADES
(als voorgerecht - €5)

- Seizoensalade met scampi, garnalen en champignons 24,00
- Salademix met Breydelhamkroketjes en Ganda ham 24,00
HOOFDSCHOTELS

- Rivierpaling in kruidenroom, frietjes 31,00
- Zeebaarsfilet met aspergeroom, gebakken groenten, gratin 29,00
- Visgrill ’t Stramien met groenteslaatje en frietjes 31,00
- Schelvishaasje, tomatensouflee, basilicum, rosti 29,00
-Vleesgrill ’t Stramien met groenteslaatje en frietjes 31,00
-Runderfilet in kruidige roomsaus, groenteslaatje, friet 29,00
-Filet van tamme eend, rode wijnjus, seizoensgroenten 31,00
-Gevulde parelhoenfilet, bruine Leffe, groenten, kroketjes 32,00
-Lamskroon, tijm, groenten, aardappelkoek 32,00
NAGERECHTEN

- Sabayon geparfumeerd met Grand Marnier 10,00
- Chocolademoelleux 10,00
- Sorbet met verse vruchten 10,00
- Duo van straciatella en chocoladeijs 10,00
- Dessertbord ’t Stramien 12,00

Graag houden wij rekening met uw speciale wensen, eventuele diëten en allergieën. De chef heeft overal een smakelijke oplossing voor.

De samenstelling van onze gerechten kan veranderen.

Degustatiemenu (maart - april)

Welkombordje
Gevuld tomaatje met mousse van
gerookte paling, pesto, notenkoekje
St.-Jakobsvruchten met
zoetwatergarnaal, sausje van vergeten groenten
Gevulde ravioli met kip
Zeebaars in aspergeroom, zoete
aardappel, asperges

OF

Filet van tamme eend, jus van
sinaasappel, gebakken
voorjaarsgroenten
Bavarois van advocaat en aardbeien
Mokka met versnaperingen

€ 59 per persoon

€ 20 aangepaste wijnen

Degustatiemenu (mei - juni)

Welkombordje
Bloemkoolmousse met kookham en
grijze garnalen, gentse mosterd
Warme gravad zalm, skyr, asperges
Ceviche van tonijn en St.-Jakobsvrucht
Gambas met bisqueroom op paella valenciana

OF

Lamsfilet met jonge kappertjes,
voorjaarsgroenten, krieltjes
Ananas extra sweet op drie wijzen
Mokka met versnaperingen

€ 59 per persoon
Aangepaste wijnen € 20

Lentemenu (24 maart - 19 juni)

Welkombordje
Aspergetaartje met scampi en
gebakken appel

OF

Zachte spinaziecrème, frisse
vleessalade, krokantje
Brandade met duo van kabeljauw en
snoekbaars, kaasroom

OF

Rollade van speenvarken,
tomatenpulp, groenteflan, gratin
Citroenmousse met melkchocolade en toffee

OF

Irish Coffee

€ 40 per persoon
(dit menu wordt enkel per tafel geserveerd)

Paasmenu (8, 9 en 10 april)

8, 9 en 10 april

Welkombordje
Soepje van pastinaak en knolselderij
met kwartelei en petereselie
Gegrilde zalmfilet, wok van asperges,
groene appel en sojascheuten,
balsamicosausje
Sorbet van passievruchten met z’n likeur
In duizendblad gebakken kalkoenfilet,
paprikaroom, lentegroen, krieltjes
Paasgebakje met amandelen, peer,
donkere chocolade
Mokka met versnaperingen

€ 49 per persoonof
€ 65 glas cava en aangepaste wijnen inbegrepen

Rouwmaaltijd

Groenteroomsoep
OF
Tomatensoep
OF
Aspergesoep
OF
Champignonsoep
OF
Bloemkoolsoep
Kalkoenfilet
OF
Parelhoenfilet
OF
Varkenshaasje
OF
Chateaubriand +€ 4 met groenten en kroketten
Biscuitgebakje met koffie

€ 25 per persoon

 

BROODMAALTIJD
Belegde broodjes: hesp – kaas – preparé + koffie: 15 € per persoon
Belegde broodjes: hesp – kaas – preparé + soep: 15 € per persoon
Stuk taart + koffie: 6 € per persoon

Kinderkaart

  • Tomatensoep € 3,00
  • Kaaskroketten € 6,00 met frietjes € 8,00
  • Garnaalkroketten € 7,00 met frietjes € 9,00
  • Hamburger met appelmoes of sla en frietjes € 7,00
  • Vol au vent met frietjes € 7,00
  • Kippenboutjes met appelmoes of sla en frietjes € 7,00
  • Biefstuk met saus naar keuze, appelmoes of sla en frietjes € 10,00
  • Lasagne € 8,00
  • Kinderijsje € 4,00

Keuzemenu 1 (2023)

- Glas cava met welkomhapjes
- Witloofsoep met bieslook
- Kervelsoep met gerookt spek
- Soepje van zoete aardappel en tomaat
- Aspergeroomsoep met peterselie
- Schartong met spinazie en cornettipasta
- Ovenzalm met fijne groenten en sausje met krab
- Zeebaars met tomatencoulis en fetakaas in de oven
- Kalkoen in barbecueroom, groenten, aardappelspies
- Varkenshaasje met romige saus, groenteassortiment, gratin
- Chateaubriand, leffesaus, groentewaaier en rosti +€4
- IJslam of ijstaart met vers fruit
- Chocolademoussetaart met vanilleroom
- Panna cotta met frambozencoulis
- Mokka met versnaperingen

€ 55 per persoon(menu, aperitief, koffie, water en aangepaste wijnen)

Keuzemenu 2 (2023)

- Glas cava met welkomhapjes
- Broccolisoep met courgettes
- Champignonroomsoep met croutons
- Tomatenroomsoep met kruidenroom
- Bisque van rivierkreeftjes
- Schelvis in witte wijn, wortelzalf, groene kruiden
- Zonnevis met groentesaus, zeevruchtenrisotto, wijnnat
- Spies van scampi, griekse pasta, kaasroom
- Sorbet
- Eendenborstfilet met bruine petrus, groentegezelschap, aardappelroosjes
- Gevulde parelhoen, schotse saus, groenten en aardappelmatje
- Kalfsfilet met zachte peperroom, seizoensgroenten , krieltjes +€4
- Fijnproeverstrio van zoetigheden
- Luchtig gebakje met caramel, fruit, chocolade
- IJssouflee van pistache met witte chocolade
- Mokka met versnaperingen

€ 60 per persoon (menu, sorbet, aperitief, koffie, water en aangepaste wijnen)

reserveren
T 051 63 59 01 of
  • 051 63 59 01
  • 9800 Deinze
  • Tieltsesteenweg 29
  • Restaurant ’t Stramien
Copyright © 2023 Restaurant ’t Stramien