À la carte
(als hoofdschotel + €8)
- Rundscarpaccio met slaatje en croutons 20,00
- Visserspakketje in bladerdeeg in garnalenroom 20,00
- Gebakken ganzelever met tarte tatin zoet zuur 23,00
- Duo van kaas en garnaalkroket op slaatje 16,00
- Kikkerbilletjes gebakken in lookboter met fijne kruiden 19,00
- Bisque met rivierkreeftjes geparfumeerd met cognac 12,00
(als voorgerecht - €5)
- Seizoensalade met scampi, garnalen en champignons 24,00
- Salademix met Breydelhamkroketjes en Ganda ham 24,00
- Rivierpaling in kruidenroom, frietjes 31,00
- Zeebaarsfilet met aspergeroom, gebakken groenten, gratin 29,00
- Visgrill ’t Stramien met groenteslaatje en frietjes 31,00
- Schelvishaasje, tomatensouflee, basilicum, rosti 29,00
- Runderfilet in kruidige roomsaus, groenteslaatje, friet 29,00
-Filet van wilde eend, rode wijnjus, seizoensgroenten 33,00
-Hertenfilet, wildsaus, wokgroenten en amandelkroketten 33,00
-Lamskroon, tijm, groenten, aardappelkoek 32,00
-Hazenrugfilet met wintergroenten, rosti 34,00
- Sabayon geparfumeerd met Grand Marnier 10,00
- Chocolademoelleux 10,00
- Sorbet met verse vruchten 10,00
- Duo van straciatella en chocoladeijs 10,00
- Dessertbord ’t Stramien 12,00
Graag houden wij rekening met uw speciale wensen, eventuele diëten en allergieën. De chef heeft overal een smakelijke oplossing voor.
De samenstelling van onze gerechten kan veranderen.
Wilddegustatie (november – december)
OF
Hertenfilet in rode wijnmarinade, gevuld appeltje met groenten, compote van rode biet
€ 59 per persoon
aangepaste wijnen € 20
Herfstmenu (22 september – 18 december)
OF
Gebakken camembertkaasje op pastaragout
OF
Pasteitje met wildgoulash, amandelkroketten
OF
Irish Coffee
€ 40 per persoon
(dit menu wordt enkel per tafel geserveerd)
Rouwmaaltijd
OF
Tomatensoep
OF
Aspergesoep
OF
Champignonsoep
OF
Bloemkoolsoep
OF
Parelhoenfilet
OF
Varkenshaasje
OF
Chateaubriand +€ 4 met groenten en kroketten
€ 25 per persoon
BROODMAALTIJD
Belegde broodjes: hesp – kaas – preparé + koffie: 15 € per persoon
Belegde broodjes: hesp – kaas – preparé + soep: 15 € per persoon
Stuk taart + koffie: 6 € per persoon
Kinderkaart
- Tomatensoep € 3,00
- Kaaskroketten € 6,00 met frietjes € 8,00
- Garnaalkroketten € 7,00 met frietjes € 9,00
- Hamburger met appelmoes of sla en frietjes € 7,00
- Vol au vent met frietjes € 7,00
- Kippenboutjes met appelmoes of sla en frietjes € 7,00
- Biefstuk met saus naar keuze, appelmoes of sla en frietjes € 10,00
- Lasagne € 8,00
- Kinderijsje € 4,00
Kerstavond/Kerstdag
€ 55 per persoon
of
€ 75 met glas cava en aangepaste wijnen
Menu’s kunnen ook afgehaald worden.
Afgehaald € 45 per persoon
Oudejaarsavond
€ 85 per persoon
Aperitief, wijnen en water inbegrepen
Menu’s kunnen ook afgehaald worden.
Afgehaald € 55 per persoon
Keuzemenu 1 (2023)
- Kervelsoep met gerookt spek
- Soepje van zoete aardappel en tomaat
- Aspergeroomsoep met peterselie
- Ovenzalm met fijne groenten en sausje met krab
- Zeebaars met tomatencoulis en fetakaas in de oven
- Varkenshaasje met romige saus, groenteassortiment, gratin
- Chateaubriand, leffesaus, groentewaaier en rosti +€4
- Chocolademoussetaart met vanilleroom
- Panna cotta met frambozencoulis
€ 55 per persoon(menu, aperitief, koffie, water en aangepaste wijnen)
Keuzemenu 2 (2023)
- Champignonroomsoep met croutons
- Tomatenroomsoep met kruidenroom
- Bisque van rivierkreeftjes
- Zonnevis met groentesaus, zeevruchtenrisotto, wijnnat
- Spies van scampi, griekse pasta, kaasroom
- Gevulde parelhoen, schotse saus, groenten en aardappelmatje
- Kalfsfilet met zachte peperroom, seizoensgroenten , krieltjes +€4
- Luchtig gebakje met caramel, fruit, chocolade
- IJssouflee van pistache met witte chocolade
€ 60 per persoon (menu, sorbet, aperitief, koffie, water en aangepaste wijnen)